2.11.2014

5. Paasto

Toissapäivän paha olo kärjistyi illalla sietämättömäksi. "En syö enempää, en oksenna." Niin, miten kävikään. Söin niin paljon, että sekosin. Oksensin illan aikana viisi kertaa. Hakkasin itseäni. Itkin. Olisin huutanut, jos olisin uskaltanut.

Kaksi parasta ystävääni tulivat käymään. Ja siitä lähti hirveä kuulustelu. "Auroora, sä olet sairas. Me ollaan voimattomia sun kanssa." Mä arvostan suoraan sanomista. Mutta tuo loukkasi. Varsinkin, kun mielummin olisin sairas ja laiha, kuin terve ja läski. En voi olla sairas näin läskinä. "Mutta et sä ole läski, näät ittes ihan väärin!" Tai sitten olet ystäväni, etkä voi sanoa, että olen läski.




Ja siitä lähtikin sitten paastoaminen.

Paastosin eilisen. Join vain kolme kuppia kahvia ja kolme kuppia teetä. Ja tietysti paljon vettä. En tuntenut nälkää ja illalla oli vain hieman kylmä ja huone pyöri silmissä, mutta muuten vahva olo. Joten jatkoin paastoa tänään. Olo on edelleen hyvä! Ehkä pystyisin pitämään 60 tunnin paaston, eli syödä vasta huomenna koulun jälkeen! Oon löytänyt aivan uudenlaisen motivaation!!


I wanna fly,
if it all goes well, then I will,
but what if I don't?
I'll be right where I was before.
Jhene Alko - 3:16am


4 kommenttia:

  1. Kamalaa lukea sun tuosta toissapäiväisestä voinnista :( Paljon voimia sulle! <3

    VastaaPoista
  2. Ei sun kaverit ois susta huolissaan jos et olisi sairas. Vai luuleksä että ne huvikseen tulee tuollasta sanomaan. Ei varmasti helppoa heillekkään nähdä sun kärsivän. En tiedä painoasi,mutta nyt en ainakaan usko että olet läski. Hanki apua tuohon, tiedät että kuolet jos et hae apua. <3

    VastaaPoista
  3. Mä arvostan tätä kommenttia, vaikka se saikin aluksi mut huonolle tuulelle. Kiitos. ♥

    VastaaPoista